1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskimäärä: 2.50/5.00)
Ladataan...

Hevosenlihaa on harvemmin myynnissä lihatiskillä, mutta joissakin leikkeleissä sitä kuitenkin käytetään.
Löysin kaupasta kylmäsavustettua hevosenpaistia, jota kokeilin suolaiseen piiraaseen.
Maku muistuttaa hyvin paljon poroa. Leikkele on itsessään niin suolainen, ettei piiraaseen pidä lisäillä enää suolaa.

Hevosenpaistipiiras 8-12 palaa

400 g valmista piirastaikinaa
100 g Lapin liha kylmäsavustettua hevosenpaistia
1 pieni prk herkkusieniviipaleita valutettuna
1 ruukku basilikaa silppuna
1 pieni punasipuli renkaina
2 1/2 dl Flora ruoka Italialainen tomaatti & ricotta
3 munaa
100 g juustoraastetta

Painele piirastaikina halkaisijaltaan noin 24 cm vuoan pohjalle ja reunoille.
Esipaista pohjaa 200 asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla noin 10 minuuttia.

Silppua pinnalle hevosenpaisti, lisää valutetut herkkusienet, silputtu basilika ja punasipulirenkaat.
Sekoita keskenään Flora ruoka Italialainen tomaatti & ricotta, munat ja juustoraaste.
Kaada täytteiden päälle.

Paista piirasta 200 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla 20-30 minuuttia, tai kunnes piiras on saanut kauniin värin ja täyte on hyytynyt.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.