1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Sain vieraan, jolle halusin tarjota myös jotain pientä suolaista.
Tein minimuffinipellillä pieniä suupaloja, johon käytin miedossa suolaliemessä säilöttyjä herkkutatteja.
Valmiiden leivonnaisten maku oli melkoisen mieto. Täytteen juustosta voisi osan korvata vahvanmakuisella sulatejuustolla.
Voit valmistaa tämän myös normaaliin lasiseen piirakkavuokaan.

Herkkutatti-suupalat

Pohja:
175 g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
1/2 dl kermaa tai vettä

Täyte:
nokare voita tai margariinia
1 sipuli silppuna
Sauvon Säilykkeen herkkutatteja (120/200 g)

2 dl kermaa
2 munaa
100 g emmental-juustoraastetta
Santa Marian Forest Blend -mausteseosta myllystä tai esimerkiksi timjamia
hieman tuoretta persiljaa hienonnettuna
(suolaa)

Nypi rasva ja jauhot ryynimäiseksi, lisää kerma nopeasti sekoittaen.
Painele taikina minimuffinipellin pohjalle ja reunoille.

Sulata rasva pannussa, kuullota sipuli, lisää sienet, kääntele muutama minuutti.
Jaa seos muffinipellin koloihin taikinan päälle.

Sekoita keskenään kerma, munat, juustoraaste, mausteet ja persiljasilppu, jaa seos sienitäytteen päälle.
Paista suupaloja 200 asteisen uunin toiseksi alimmalla ritilätasolla, kunnes pinta on kauniin ruskea.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.