1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 4,67/5)

Upea syksyn ruska näyttäytyy vaihtuvana luonnon taideteoksena.
Nyt on ihana hetki kotoilla ja nauttia perheen kesken herkullista pikkusuolaista. Nämä makean suolaiset suupalat sopivat hyvin vaikkapa viikonlopun herkutteluun tai ihan iltapalaksi arkena.

Halloumileivät
4 annosta

1 valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
4 viipaletta Maalahden Limppua
2 rkl oliiviöljyä
300 g halloumi-juustoa viipaleina
4 rengasta tuoretta ananasta
4 miniluumu- tai kirsikkatomaattia
ripaus kuivattua basilikaa tai oreganoa

Koristeluun:
tuoretta basilikaa
(mustapippuria myllystä)

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja laita valkosipuli ja limppuviipaleet pannulle ja paista molemmin puolin. Nosta sivuun.
Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista halloumiviipaleet molemmin puolin, kunnes saavat hieman väriä ja pehmenevät.
Paista molemmin puolin myös ananasrenkaat ja miniluumu- tai kirsikkatomaatit. Kokoa leivät siten, että alla on halloumiviipale ja päällä ananasrengas. Nosta keskelle tomaatti. Ripottele pinnalle kuivattua basilikaa tai oreganoa ja koristele tuoreella basilikalla. Rouhi halutessasi pinnalle hieman mustapippuria.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä Maalahden Limppu
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.