1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Hyödynsimme muutama päivä sitten tekemäämme fajitaksen täytettä tekemällä siitä meheviä grillileipiä voileipägrillillä.

Leivät on voideltu sisältä guacamolella, välissä on broileritäytettä, tomaattia ja mozzarellaa, sekä juustoa.

Tarvitset:

isoja paahtiksia
guacamolea
margariinia voiteluun
tomaattia viipaleina
Mozzarellajuustoa viipaloituna
Emmental-juustoa höylättynä tai raasteena

sekä broileritäytettä:

tilkka öljyä
500 g broilerin maustamatonta rintafilettä suikaleina
1 pss Santa Marian Cilantro & Lime Fajita Spice Mixiä
1/2 punainen paprika
10 cm pätkä kesäkurpitsaa suikaleina
2 keskikokoista sipulia silppuna
Apetit tomaattisalsaa (pakastealtaasta)

Kuumenna tilkka öljyä pannulla, paista suikaloidut broilerin fileet, mausta Cilantro Fajita & Spice Mixillä.
Lisää joukkoon paprikasuikaleet, kesäkurpitsasuikaleet, sipulisilppu ja tomaattisalsa, kääntele muutama minuutti.

Voitele leivät toiselta puolelta guacamolella, ulkopuolelta margariinilla.
Laita väliin broileritäytettä, tomaattia, mozzarellaa ja emmentaljuustoa.

Paista leivät kuumassa voileipägrillissä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.