1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Pikkujouluaikaan sopiva helppo, mutta positiivisesti yllättävä suupala tarjotaan rinkelin muodossa.
Puolita rinkelit, kostuta ja nosta pinnalle täytteet. Suolainen tarjottava on valmis pöytään nostettavaksi!

Graavilohi-rinkeli
1 annos

1 Keski Vesirinkeli
4 rkl kala-, tai kasvislientä
2-3 rkl sitruunamajoneesia
n. 50 g graavilohta
tilliä

Puolita rinkeli ja kostuta leikkauspinnat kala-, tai kasvisliemellä.
Purista pinnalle sitruunamajoneesia ja nosta päälle graavilohta viipaleina tai taittele ruusukkeiksi.
Koristele tillillä.

Tarjoa pikkusuolaisena tai vaikkapa aterian alkupalana.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa: