1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Pikkujouluaikaan sopiva helppo, mutta positiivisesti yllättävä suupala tarjotaan rinkelin muodossa.
Puolita rinkelit, kostuta ja nosta pinnalle täytteet. Suolainen tarjottava on valmis pöytään nostettavaksi!

Graavilohi-rinkeli
1 annos

1 Keski Vesirinkeli
4 rkl kala-, tai kasvislientä
2-3 rkl sitruunamajoneesia
n. 50 g graavilohta
tilliä

Puolita rinkeli ja kostuta leikkauspinnat kala-, tai kasvisliemellä.
Purista pinnalle sitruunamajoneesia ja nosta päälle graavilohta viipaleina tai taittele ruusukkeiksi.
Koristele tillillä.

Tarjoa pikkusuolaisena tai vaikkapa aterian alkupalana.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa: