1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (23 arvostelua, keskiarvo: 4,61 / 5)
Ladataan...
Leivo kauniin keltaiset porkkanasarvet ja tarjoa keliaakikolle.

Nämä herkkuleivonnaiset maistuvat toki kenelle tahansa.

Gluteenittomat porkkanasarvet
16 kpl

1 dl maitoa
25 g tuoretta hiivaa
1/2 tl suolaa

2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 dl porkkanasosetta (tai punajuurisosetta) lämmitettynä
1/2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
4- 4 1/2 dl gluteenitonta jauhoseosta tai jyttejauhoja

25-50 g sulatettua voita voiteluun

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva, suola ja fariinisokeri.
Sekoita joukkoon hieman lämmitetty porkkanasose.
Lisää gluteenittomat kaurahiutaleet ja gluteeniton jauhoseos tai jyttejauhot.
Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa kahteen osaan.
Pyöritä palloiksi ja kaulitse pyöreiksi levyiksi.
Jaa molemmat kahdeksaan tasakokoiseen sektoriin.
Käännä rulliksi leveästä kohdasta kapeampaan päin ja käännä sarven muotoon.

Paista 200 asteisessa uunissa keskiritilätasolla 10-15 minuuttia.

Voitele valmiit sarvet voisulalla.

Reseptin laatinut:
Reseptin tarjoaa:
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.