1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (85 arvostelua, keskiarvo: 3,71 / 5)
Ladataan...

Illanistujaisten pikkusuolaisiksi tarjottaviksi itse tehdyt lihapullat ovat omiaan. Kun käytät valmistukseen gluteenittomia korppujauhoja, käyvät ne myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Jos vieraana on kananmuna-allergisia, voit jättää myös munan pois. Huomioi kuitenkin mahdollisia cocktailtikkuja kootessasi, että samassa tikussa ei ole mitään kiellettyjä viljoja sisältäviä elintarvikkeita. Gluteenittoman henkilön cocktailtikut tulee tarjoilla täysin erilliseltä lautaselta.

Gluteenittomat lihapullat
40 kpl

1 1/2 dl gluteenittomia korppujauhoja
3 dl vettä tai kermaa
700 g jauhelihaa
1 iso sipuli silppuna
suolaa
valkosipulirouhetta tai -jauhetta
1 rkl sinappia
1 muna

Mittaa korppujauhot kulhoon yhdessä nesteen kanssa. Anna turvota viitisen minuuttia.
Lisää joukkoon jauheliha, sipuli, suola, valkosipulirouhe, sinappi ja muna, sekoita tasaiseksi.
Pyörittele taikinasta tasakokoisia pyöryköitä ja laita ne vieretysten leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Kypsennä 200 asteessa uunissa tai paista rasvassa kuumassa pannussa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.