1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arvostelua, keskiarvo: 4,69 / 5)
Ladataan...

Gluteenitonta ruokavaliota noudattava voi nauttia herkuista siinä missä muutkin. Gluteenittomat jauhoseokset toimivat useimmissa leivonnaisissa vehnäjauhojen tapaan. Kannattaa rohkeasti kokeilla.

Gluteenittomat graavilohipalat
n. 30 kpl

250 g voita tai margariinia
250 g maustamatonta rahkaa
4 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
n. 1 dl punaista pestokastiketta (tarkista, että tuote on gluteeniton)
300 g graavilohta
n. 150 g juustoraastetta

Sekoita huoneenlämpöisen voin joukkoon rahka.
Nypi joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai pyöritä pieniksi palloiksi ja litistä ympyröiksi.
Levitä pinnalle punaista pestokastiketta ja ripottele päälle hienonnettua graavilohta.
Levitä päälle kerros juustoraastetta.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.