
Gluteenittomat crostinit
Yhä useammassa juhlapöydässä tänä päivänä on syytä olla tarjolla pientä naposteltavaa myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.
Semperin Crostini Toscana -palat ovat pikkuruisia suupaloja, joiden pinnalle voit sipaista hieman tuorejuustoa ja koristella gluteenittomilla leikkeleillä, juustoilla, yrteillä tai vaikkapa aurinkokuivatuilla tomaateilla.
Gluteenittomat crostinit
n.35 kpl
1 pkt (80 g) Semper Crostini Toscana
ruohosipulituorejuustoa 1/2-1 tl/crostini
4-5 viipaletta HK Viljapossun leppäsavukinkkua tai muuta gluteenitonta leikkelettä
Levitä crostinit tarjoiluvadille. Sivele crostineiden pinnalle ruohosipulituorejuustoa ja nosta päälle Viljapossun leppäsavukinkusta leikattuja kolmioita.