1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 1,00 / 5)
Ladataan...

Yhä useammassa juhlapöydässä tänä päivänä on syytä olla tarjolla pientä naposteltavaa myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.
Semperin Crostini Toscana -palat ovat pikkuruisia suupaloja, joiden pinnalle voit sipaista hieman tuorejuustoa ja koristella gluteenittomilla leikkeleillä, juustoilla, yrteillä tai vaikkapa aurinkokuivatuilla tomaateilla.

Gluteenittomat crostinit
n.35 kpl

1 pkt (80 g) Semper Crostini Toscana
ruohosipulituorejuustoa 1/2-1 tl/crostini
4-5 viipaletta HK Viljapossun leppäsavukinkkua tai muuta gluteenitonta leikkelettä

Levitä crostinit tarjoiluvadille. Sivele crostineiden pinnalle ruohosipulituorejuustoa ja nosta päälle Viljapossun leppäsavukinkusta leikattuja kolmioita.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.