1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 3,75 / 5)
Ladataan...

Pannulla valmistettava leipä on erittäin helppotekoinen ja gluteenittomanakin saat siitä upean kuohkean ja pehmoisen.

Gluteeniton pannuleipä
noin 12 annospalaa

3 dl vettä
25 g hiivaa
½ tl suolaa
5 dl Semper Grov mix -gluteenitonta jauhoseosta
½ dl öljyä
100 g mozzarellaraastetta

Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja murenna joukkoon hiiva. Anna hiivan liueta joukkoon.
Lisää suola ja Semper Grov mix -gluteeniton jauhoseos, sekä öljy nopeasti sekoittaen.
Sekoita lopuksi joukkoon mozzarellaraaste.
Painele taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, jonka mitat on noin 25×30 cm.
Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla kaksinkertaiseksi.
Kypsennä 200 -asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes leipä on kauniin värinen.
Leikkaa annospaloiksi ja nauti.
Vinkki! Pakasta ylimääräiset leipäpalat myöhempää käyttöä varten.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Semper

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.