
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: neljälle
Falafel-pitaleivät
Ainekset
- pitaleipä - 4
- Baba Bataatti Falafel - 1 rasia
- oliiviöljy - 1 dl
- Baba tahini - ½ dl
- lime - ½
- Lisäksi:
- friseesalaatti - 4-8 lehteä
- ituja - 2 dl
- kurkku - ¼
- punasipuli - 1
- tuore korianteri
- vaalea siirappi - 1-2 rkl
- hunaja - (vaihtoehto)
Suomessa käsin valmistetut Baba -tuotteet ovat mainioita retkievääksi. Voit nauttia niistä sellaisenaan tai käyttää ruoanvalmistuksessa. Täytä herkullisen ruokaisat pitaleivät ja pakkaa seuraksi muita ihania Baba-tuotteita. Nauti piknikistä kauniissa säässä.

Falafel-pitaleivät
4 annosta
4 pitaleipää
1 rasia Baba Bataatti Falafelejä
1 dl oliiviöljyä
½ dl Baba Tahinia
½ limen mehu
1-2 rkl vaaleaa siirappia tai hunajaa
Lisäksi:
4-8 lehteä friseesalaattia tai muuta salaattia
2 dl ituja
¼ kurkkua
1 punasipuli
tuoretta korianteria
Leikkaa pitaleivät auki puoleen väliin siten, että saat leivästä taskumaisen.
Puolita bataatti falafelit.
Sekoita oliiviöljystä, tahista, limen mehusta ja vaaleasta siirapista tai hunajasta salaattikastike.
Laita pitaleipien täytteeksi falafelejä, salaattia, ituja, kurkkupaloja ja punasipulirenkaita. Lusikoi joukkoon kastiketta ja lisää vielä tuoretta korianteria.
Pakkaa evääksi ja nauti muiden Baba -tuotteiden kanssa.
Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
