1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelut, Keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Cocktailpiirakat kylmäsavulohitahnalla

Tahna 60:lle cocktailpiirakalle:

400 g kylmäsavulohi-tuorejuustoa
300-400 g creme fraichea
sitruunapippuria
hienonnettua tilliä

Sekoita
täytteen ainekset tasaiseksi tahnaksi. Pursota piirakoiden päälle.
Koristele halutessasi esim tillillä ja sulatetuilla, valutetuilla
katkaravuilla.

(Paista piirakat pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata
noin 200 g margariinia/voita kattilassa ja lisää joukkoon puolisen litraa
vettä/maitoa. Kasta piirakat liemessä pihtien avulla. Älä laita niitä
lämpiminä päällekkäin, etteivät tartu toisiinsa kiinni).

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.