1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (18 arvostelua, keskiarvo: 3,33 / 5)
Ladataan...



Kolmioleivät maistuvat pikkusuolaisena illanistujaisissa, iltapalana tai pienissä juhlissa suolaisena.

Broileri-kolmioleivät
n. 27 kappaletta

1 pkt paahtoleipää (esim. Pågen Jättiranska)

Täyte:
tilkka öljyä
400 g broilerin fileesuikaleita basilika (Pirkka)
250 g Creme Bonjour Indian Curry
1 punainen paprika kuutioina
1 ruukku persiljaa silppuna
salaatinlehtiä

Aloita valmistamalla täyte.
Kuumenna öljy pannulla, paista broilerin fileesuikaleet.
Lisää joukkoon Creme Bonjour Indian Curry, kuumenna.
Jäähdytä seos.
Jauha seos sauvasekoittimella karkeaksi. Lisää joukkoon paprikakuutiot ja persiljasilppu.

Leikkaa leivistä reunat.
Jaa seos leipäviipaleille, laita puolelle määrälle salaatinlehdet.
Laita toinen leipä päälle ja leikkaa ne kolmioiksi.
Jos haluat tarjota pieniä kolmioita, leikkaa vielä nämä kolmiot kolmioksi.
Suojaa kelmulla tarjoiluhetkeen saakka.