
- Annoksia: 20
- Valmistusaika: 15 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: illanistujaiset, perhe
Brie-sirkkasuupalat
Ainekset
- saaristolaisleipä - 5 viipaletta
- Président Brie Intense -juusto - 200 g
- granaattiomena - 1
- sirkka - maun mukaan
Allergeenit
- omena
- vehnä
Le Brie Intense on upea juustouutuus. Kermamainen pehmeä rakenne on äärimmäisen miellyttyävä ja maku miedon herkullinen. Halloweeniin sopivat sirkkasuupalat ovat herkullisia ja helppo ja nopea laittaa tarjolle. Jos sirkat hirvittävät liikaa, jätä ne pois ja tarjoa granaattiomenansiemenien kanssa. Ihanaa niinkin!
Brie-sirkkasuupalat
20 suupalaa
5 viipaletta saaristolaisleipää
200 g Président Brie Intense -juustoa
1 pieni granaattiomena
kotisirkkoja maun mukaan
Leikkaa saaristolaisleipäviipaleet neljään osaan.
Paloittele Brie Intense juusto nokareiksi ja laita nokare jokaiseen leipäpalaan.
Irrota granaattiomenasta siemenet ja ripottele päälle.
Ripottele lopuksi pinnalle kotisirkkoja.
Tarjoa!
Reseptin laatinut:

- Annoksia: 20
- Valmistusaika: 15 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: illanistujaiset, perhe
Brie-sirkkasuupalat
Ainekset
- saaristolaisleipä - 5 viipaletta
- Président Brie Intense -juusto - 200 g
- granaattiomena - 1
- sirkka - maun mukaan
Allergeenit
- omena
- vehnä