Balkannakki-pekonisuupalat

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kesän grillikautta odotellessa voit  paistaa parilapannussa tai paistinpannussa pienet suupalat cocktailtikuissa.
Näistä voit toki tehdä myös isot vartaat varrastikuissa. Lisää silloin myös kasviksia, jotta kokonaisuus ei ole liian raskas.

Balkannakki-pekonisuupalat

250 g HK Pikkuprinssi Balkannakkeja
1 pkt (170 g) HK Amerikan pekonia
1 rasia kirsikkatomaatteja

Leikkaa pekoniviipaleet puolikkaiksi ja kääri nakit pekoniviipaleisiin.
Työnnä ne cocktailtikkuihin. Laita tikkuihin myös kirsikkatomaatit.
Paista kuumalla pannulla välillä käännellen.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä