1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Suolaiseen piiraaseen käy kinkun lisäksi loistavasti myös muut leikkeleet.
Balkan-makkara on mieto makkara, jota voit käyttää pasteijoiden ja suolaisten piiraiden täytteisiin. Lisää joukkoon muita lempiaineksiasi.
Voit käyttää pakastealtaan valmista piirastaikinaa tai valmistaa taikinan itse.

Balkanmakkarapiiras

1 pkt Sunnuntai Ruisperunataikinaa
150 g HK Kevyt Balkan-makkaraa
50 g kevätsipulia
2 dl kermaa
yrttipippuri-mausteseosta
1/2 dl sinappikurkkusalaattia
1/2 dl persiljasilppua
2 munaa
150 g juustoraastetta

Painele sulanut ruisperunataikina halkaisijaltaan 20-24 cm piiraspohjan pohjalle ja reunoille.
Esipaista pohjaa 200 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 10 minuuttia.
Silppua pinnalle balkan-makkaraviipaleita ja kevätsipulia.
Sekoita keskenään kerma, yrttipippuri-mausteseos, sinappikurkkusalaatti,persiljasilppu, munat ja juustoraaste.
Kaada piiraspohjan päälle.
Jatka paistamista noin puoli tuntia, tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Vinkki! Vuoraa piirasvuoat valmiiksi muotoonleikatuilla leivinpapereilla. Katso lisätietoja tästä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.