1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Marjahyve on helppo jälkiruokaherkku, joka sopii tarjottavaksi isollekin joukolle.
Käytä erilaisia kauden marjoja sellaisenaan tai marjasekoituksina.

Marjahyve
2-4 annosta

2 dl mustikoita
2 dl vadelmia
¾ dl Dansukker Taloussokeria

Kuorrute:

50 g voita tai margariinia
1 dl neljän viljan hiutaleita tai kaurahiutaleita
1 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria

Pehmeä marenki:

2 munan valkuaista
2 rkl Dansukker Tomusokeria

Sekoita marjat ja taloussokeri keskenään ja kaada marjat reunalliseen uunivuokaan.
Voit halutessasi vuorata vuoan leivinpaperilla.
Sekoita kuorrutteen ainekset murumaiseksi seokseksi ja ripottele marjojen päälle.
Kypsennä marjahyvettä 200 -asteisessa uunissa, kunnes pinta on rapea ja kauniin värinen.
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää tomusokeri vatkaten.
Pursota marengista nokareita tai tankoja kuorrutteen päälle. Laita vielä hetkeksi uuniin, kunnes pinta saa hieman väriä.

Tarjoa sellaisenaan tai jäätelön kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Dansukker

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.