1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Laskiaisen herkkurinkelit täytetään asiaan kuuluvasti mantelimassalla, raikkaalla hillolla ja kermavaahdolla.

Laskiaisrinkelit
4 annosta

4 kpl Keski Fruktoosirinkeleitä
n. 1 dl maitoa
1/2 tl vaniljasokeria
puolikas pötkö mantelimassaa
n. 100 g vadelmahilloa
1 dl vispikermaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
tomusokeria

Halkaise fruktoosirinkelit ja kostuta ne vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Leikkaa mantelimassasta reilun kokoisia viipaleita ja pyöritä ne pitkiksi tangoiksi.
Pyöräytä tangot rinkelipohjan ympäri. Pursota hilloa mantelimassan viereen.
Vaahdota vispikerma ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla.
Pursota kermaa mantelimassan ja hillon seuraksi ja nosta kansiosa päälle.
Siivilöi pinnalle tomusokeria.

Nauti kahvin tai kaakaon kanssa.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
bottom