1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 4,75/5)

Tiramisu on mainio tarjottava milloin tahansa. Se on helppo ja nopea valmistaa ja myös näppärästi tuunattavissa. Savoiardikeksejä löydät kaupan keksihyllyltä ja ne muuttuvat kostuessaan sokerikakkupohjan kaltaiseksi. Kokoa reunalliseen uunivuokaan ja ota vaikka mukaan retkelle tai vie ystävälle.

Lakritsitiramisu
6-8 annosta

3 dl vahvaa kahvia
2 rkl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
3 kananmunaa
3 rkl sokeria
250 g Mascarponejuustoa
200 g (24 kpl) savoiardikeksejä
200 g Kouvolan Lakritsi Lakritsipaloja
½ -1 l mansikoita
Kouvolan lakritsi lakritsijauhetta

Sekoita vahvan kahvijuoman joukkoon lakritsijauhe syvälle lautaselle.
Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset.
Vaahdota valkuaiset ja 1 rkl sokeria valkoiseksi vaahdoksi.
Vatkaa keltuaiset, 2 rkl sokeria ja mascarponejuusto keskenään. Yhdistä vaahdot.
Kastele savoiardikeksit kahvijuomassa ja lado puolet kekseistä reunalliseen uunivuokaan. Laita puolet vaahdosta päälle ja ripottele pinnalle puolet lakritsipaloista ja mansikoista. Voit paloitella niitä halutessasi.
Laita päälle toinen kostutettu keksikerros ja loput vaahdosta. Koristele lakritsipaloilla ja mansikoilla. Ripottele pinnalle vielä lakritsijauhetta.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Kouvolan Lakritsi
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.