1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Keski on tuonut markkinoille ihanat pullanmakuiset rinkelit! Niistä valmistat kesäiset tarjottavat, jollet sitten halua syödä niitä ihan sellaisenaan.

Kesäiset pullarinkelit
4 annosta

2 Keski Pehmeää pullanmakuista rinkeliä

Raparperihilloke:
2 dl raparperipaloja
1/2 dl sokeria
1 rkl vettä
ripaus kardemummaa

Pinnalle:
1 dl vispikermaa
100 g maitorahkaa
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Lisäksi:
muutama mansikka

Halkaise pullanmakuiset rinkelit ja laita leikkauspinta ylöspäin tarjoiluvadille.
Paloittele raparperit ja laita ne kattilaan.
Lisää sokeri, vesi ja kardemumma.
Anna kiehua hiljalleen, kunnes raparperit pehmenevät. Jäähdytä.

Vaahdota vispikerma. Vatkaa joukkoon maitorahka.
Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Sekoita jäähtynyt raparperihilloke joukkoon.
Tarkista maku.

Lusikoi täyte pullarinkeleille ja laita päälle muutama mansikka.
Nauti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: