1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Gluteenittomat riisisuklaat ovat ihania herkkupaloja arjen juhlahetkiin.

Gluteenittomat riisisuklaat

125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl kaakaotomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
8 dl Semper Gluteenittomia Crispy rice riisimuroja

Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa.
Nosta pois liedeltä.
Lisää kaakaotomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri sekoittaen.
Lisää Semper Gluteenittomat Crispy rice riisimurot ja sekoita tasaiseksi.
Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.
Laita jääkaappiin jähmettymään.

Vinkki!
Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.