
- Annoksia: 6-8
- Valmistusaika: 2h 00 min
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: perheelle
Gluteenittomat riisisuklaat
Ainekset
- kookosrasva - 125 g
- kookosöljy - (vaihtoehto)
- kaakaotomusokeri - 2 dl
- kaakaojauhe - 2 rkl
- vaniljasokeri - 1 tl
- Semper Gluteeniton Crispy rice riisimuro - 8 dl
Gluteenittomat riisisuklaat ovat ihania herkkupaloja arjen juhlahetkiin.
Gluteenittomat riisisuklaat
125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl kaakaotomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
8 dl Semper Gluteenittomia Crispy rice riisimuroja
Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa.
Nosta pois liedeltä.
Lisää kaakaotomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri sekoittaen.
Lisää Semper Gluteenittomat Crispy rice riisimurot ja sekoita tasaiseksi.
Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.
Laita jääkaappiin jähmettymään.
Vinkki!
Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.
Reseptin laatinut:
Reseptin tarjoaa:

- Annoksia: 6-8
- Valmistusaika: 2h 00 min
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: perheelle
Gluteenittomat riisisuklaat
Ainekset
- kookosrasva - 125 g
- kookosöljy - (vaihtoehto)
- kaakaotomusokeri - 2 dl
- kaakaojauhe - 2 rkl
- vaniljasokeri - 1 tl
- Semper Gluteeniton Crispy rice riisimuro - 8 dl