1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Olen ollut hirmuisen kiireinen viime aikoina, siksi sivuston reseptit ovat entistä helpompia ja kiireisen kokin aterioita.
Lupaan esitellä teille ihanan tuoteperheen viikonlopun aikana.

Sitä ennen…pastaa olkaa hyvä!

Barillalla on melkoinen valikoima mukavia erilaisia pastoja eri tarkoituksiin.
Tässä ruoassa olen käyttänyt Barilla Plus Penne Rigate pastaa, joka on valmistettu durumvehnästä, linsseistä, kikherneistä, speltistä, ohrasta, kaurasta ja pellavansiemenistä.

Tonnikalapasta neljälle

n. 1/2 pkt Barilla Penne Rigate -pastaa

1 prk Barilla Tonno -kastiketta
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2 pkt kevätsipulia
100 g Polar savulohi-sulatejuustoa (laktoositon)
1 prk tonnikalapaloja vedessä (valutettuna)

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.

Kuumenna sillä välin kattilassa Barilla Tonno-kastike, lisää joukkoon valkosipuli, kevätsipuli, savulohi-sulatejuusto ja valutetut tonnikalat.
Kuumenna kastike, lisää joukkoon valutettu pasta, sekoita.

Tarjoa sellaisenaan tai parmesanjuuston kanssa.