
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 30 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
- Annos: neljälle
Tomaattiset portobello-raviolit
Ainekset
- portobellosieni - 2-3
- punainen chilipaprika - 1
- valkosipulinkynsi - 1-2
- sipuli - 1
- rypsiöljy - 2 rkl
- tomaattimehu - 1 l
- vihannesmehu - (vaihtoehto)
- kasvisliemikuutio - ½
- kuivattu rakuuna - 1 tl
- juustoravioli - 250 g
- suola
- mustapippurirouhe
Allergeenit
- paprika
- tomaatti
Tämä ateria maistuu kevyenä lounaana tai ilta-ateriana. Portobello-herkkusienten tilalla voit käyttää myös muita viljeltyjä sieniä tai luonnon sieniä.
Tomaattiset portobello-raviolit
3-4 annosta
2-3 isoa portobello-herkkusientä
1 punainen chilipaprika
1-2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 l tomaattimehua tai muuta vihannesmehua
½ kasvisliemikuutio
1 tl kuivattua rakuunaa
250 g juustoraviolia
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
Paloittele portobello-herkkusienet, hienonna chilipaprika, valkosipulinkynnet ja sipuli.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää ainekset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja pudota hieman lämpöä. Sekoittele, kunnes sienet pehmenevät ja kutistuvat.
Mittaa tomaatti- tai vihannesmehu kattilaan ja lisää joukkoon kasvisliemikuutio ja rakuuna.
Kiehauta. Lisää joukkoon juustoraviolit ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raviolit ovat sopivan kypsiä.
Sekoita portobello-sipuliseos tomaatti-raviolin joukkoon ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 30 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
- Annos: neljälle
Tomaattiset portobello-raviolit
Ainekset
- portobellosieni - 2-3
- punainen chilipaprika - 1
- valkosipulinkynsi - 1-2
- sipuli - 1
- rypsiöljy - 2 rkl
- tomaattimehu - 1 l
- vihannesmehu - (vaihtoehto)
- kasvisliemikuutio - ½
- kuivattu rakuuna - 1 tl
- juustoravioli - 250 g
- suola
- mustapippurirouhe
Allergeenit
- paprika
- tomaatti