1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Tämä ateria maistuu kevyenä lounaana tai ilta-ateriana. Portobello-herkkusienten tilalla voit käyttää myös muita viljeltyjä sieniä tai luonnon sieniä.

Tomaattiset portobello-raviolit
3-4 annosta

2-3 isoa portobello-herkkusientä
1 punainen chilipaprika
1-2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 l tomaattimehua tai muuta vihannesmehua
½ kasvisliemikuutio
1 tl kuivattua rakuunaa
250 g juustoraviolia
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä

Paloittele portobello-herkkusienet, hienonna chilipaprika, valkosipulinkynnet ja sipuli.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää ainekset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja pudota hieman lämpöä. Sekoittele, kunnes sienet pehmenevät ja kutistuvat.
Mittaa tomaatti- tai vihannesmehu kattilaan ja lisää joukkoon kasvisliemikuutio ja rakuuna.
Kiehauta. Lisää joukkoon juustoraviolit ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raviolit ovat sopivan kypsiä.
Sekoita portobello-sipuliseos tomaatti-raviolin joukkoon ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.