1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (21 arvostelua, keskiarvo: 3,67 / 5)
Ladataan...

Kepeät keittoruoat maistuvat aina.
Tomaattinen liemi on täyteläinen ja maustaa keiton upeasti.
Pastaa sisältävä keitto on kuitenkin syytä tarjota heti sen valmistuttua, sillä pasta imee itseensä nestettä ja turpoaa ikävän suureksi seistessään pitkään.

Tomaattinen jauheliha-pastakeitto

1 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1 pieni purjo
3 lehtisellerin vartta
2 valkosipulin kynttä
mustapippuria tai pippurisekoitusta
100 g herkkusieniä
1 Herbamare kasvisliemitiiviste tai muuta kasvisliemivalmistetta
1/2 l vettä
1 pullo (= 5 dl) Biotta tomaattitäysmehua
3 1/2 dl Torino Vaaleaa Kuituserpentiiniä (runsaskuituinen) tai muuta pastaa

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Paista jauheliha ja silputtu purjosipuli. Lisää joukkoon ohueksi viipaloidut sellerin varret ja hienonnettu valkosipuli. Mausta mustapippurilla tai pippurisekoituksella.
Lisää viipaloidut herkkusienet ja Herbamare kasvisliemivalmiste, sekä vesi ja tomaattitäysmehu. Kiehauta.
Lisää kuituserpentiini ja keitä kunnes pasta on sopivan kypsää.
Tarkista maku ja ripottele joukkoon halutessasi tuoreita yrttejä.

Tarjoa seuraksi rapeita grissineitä.


Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.