1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskimäärä: 4.00/5.00)
Ladataan...

Muutaman kerran kaupassa pastasta valmistettuja Sombrerohattuja ihailtuani sorruin niitä lopulta ostamaan, kun olivat niin erikoisen näköisiä.
Kyllä oli pastalla hintaa, mutta kerrankos sitä…
Pussissa oli pastaa 250 grammaa, hattuja siihen mahtui 13 kpl, lisäksi saman verran pyöreitä pastakiekkoja, joilla suljettiin hatut, kun ne oli ensin täytetty.

Hauska illanistujaistarjoilu pienelle porukalle!

Täytettyjä sombrerohattuja Cajun-kastikkeessa 4-5 annosta

1 pkt Marella sombreroni-pastaa
tilkka öljyä
400 g naudan jauhelihaa
1/2 pkt Santa Marian taco spice mix smoked chili & garlic -mausteseosta
1-2 prk (a 500 g) Uncle Ben’s Mexican Cajun ateriakastiketta
150 g juustoraastetta

Keitä pastat kiehuvassa vedessä 3-4 minuuttia, valuta.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista jauheliha kypsäksi, mausta tacomausteella.
Täytä sombrerohatut täytteellä, laita pastakiekot hattujen suuaukolle ja nosta uunivuokaan.
Kaada päälle Cajun-kastike, ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Tarjoa lisäksi salaattia ja creme fraichea.

Tarjoa juomaksi Beringer Founders Estate Merlot punaviiniä.

Vuonna 1876 Jacob ja Frederick Beringer perustivat Beringerin viinitilan. Beringer on Napa Valleyn vanhin toimiva viinintuottaja. Viinien valmistuksessa yhdistetään taidokkaasti perinteinen osaaminen viimeisimpään viinitietämykseen. Viinit tehdään ensiluokkaisista kalifornialaisista rypäleistä, kypsytetään tarvittaessa ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä ja viimeistellään hedelmäiseen, vivahteikkaaseen ja moderniin tyyliin. Founders Estate Merlot on kirkas, tumman kirsikanpunainen, vielä melko nuorehko viini. Tuoksusta löytyy luumun ja kirsikan lisäksi vivahteita kanelista, seetristä ja valkopippurista. Viinin maku on pehmeä ja maukas, eloisa. Maku on pitkä ja hyvärakenteinen – suuntäyteinen.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.