1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Herkullinen broilerikeitto saa seurakseen maukkaita tortellineja. Tämä keitto valmistuu nopeasti ja maistuu ihanalta yrttien siivittämänä.

Suurustettu broileri-tortellinikeitto
n. 6 annosta

2 rkl öljyä
600 g Kariniemen kevyet sisäfileet
Pasta Rossa mausteseosta (valkosipulia, tomaattia, chiliä, yrttejä)
150 g purjosipulia silppuna
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 l vettä + 2 lihaliemikuutiota
70 g tomaattipyreetä
3/4 dl vehnäjauhoja + 1 1/2 dl vettä
200 g babyporkkanoita
200 g makeaa maissia
200 g paprika-chili sulatejuustoa tai maustamatonta sulatejuustoa
250 g Juusto & Aurinkokuivattu tomaatti tortellini-tuorepastaa
1 rasia Provencen yrttejä pakastealtaasta

Kuumenna öljy kattilassa. Leikkaa joukkoon kevyet sisäfileet paloiksi. Mausta Pasta Rossa mausteseoksella. Lisää joukkoon silputtu purjosipuli ja valkosipulinkynnet, kääntele hetki.
Lisää vesi ja liemikuutiot, kiehauta. Sekoita vesi ja vehnäjauhot sekaisin ja kaada ohuena nauhana höyryävään nesteeseen koko ajan sekoittaen. Lisää pikkuporkkanat, maissit ja sulatejuusto, sekä tuorepasta. Anna kiehua miedolla lämmöllä viidestä kymmeneen minuuttia. Lisää lopuksi joukkoon yrtit.

Tarjoa seuraksi rapeaa patonkia.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.