1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (33 arvostelua, keskiarvo: 4,39 / 5)
Ladataan...

Pastaruoat ovat nopeita arjenpelastajia, joista saa juhlavaakin, kun käyttää aineksena meheväksi savustettua lohta.

Savulohi-pestopasta
2 annosta

6 kerää Fettucine/tagliatelle -pastaa
vettä
suolaa

150-200 g lämminsavustettua lohta
2 dl kermaa
3 rkl vihreää pestoa
6 kirsikkatomaattia
1 dl feta- tai salaattijuustokuutioita

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, kunnes pasta on lähes kypsää. Valuta.

Paloittele lämminsavustettu lohi suupaloiksi ja poista ruodot.
Kuumenna kerma ja lisää joukkoon pesto ja tomaatit. Lisää lopuksi savulohi ja kuumenna hämmentämättä.
Tarjoa kastike pastan kanssa.
Laita annoksen päälle feta- tai salaattijuustokuutioita.

Nauti!