1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 4,75/5)

Oletko jo tutustunut Myllyn Paras kotimaisiin pastoihin? Täysin kotimaisesta viljasta valmistetut pastat sopivat kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Valitse kierrepasta, simpukkapasta tai putkipasta.

Satokauden broileripasta
4 annosta

1½ l vettä
1 tl suolaa
250 g Myllyn Paras Putkipastaa
2 rkl rypsiöljyä
450 g broilerinfileetä, suikaleina
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
½ sitruunanmehu
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
2 porkkanaa
1½ l vettä
1 tl suolaa
150 g varsiparsakaalia
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
(suolaa)

Kiehauta vesi. Lisää suola ja putkipasta. Keitä noin 7-8 minuuttia ja valuta. Kuumenna rypsiöljy ja lisää pannulle broilerinfileesuikaleet. Paista kauttaaltaan ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunanmehulla. Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi ja porkkanat viipaleiksi. Kiehauta vesi ja lisää suola, porkkanaviipaleet ja varsiparsakaali. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta. Lisää kesäkurpitsasuikaleet broilerin joukkoon ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää vielä valutetut porkkanat ja varsiparsakaalit ja kääntele hetki. Lisää ruoka- tai kuohukerma ja kiehauta. Sekoita joukkoon valutettu putkipasta. Tarkista maku. Tarjoa seuraksi parmesaanilastuja ja tuoreita yrttejä.

Vinkki!
Voit maustaa ruokaa myös pestolla tai käyttää maustettua ruokakermaa. Maidottoman version saat vaihtamalla kerman maidottomaan vastaavaan tuotteeseen.

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi