1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Lasagne maistuu yleensä kaikenikäisille. Ruokaan voi kätkeä mielikuvituksen puitteissa kaikenlaisia kasviksia, yrttejä ja erilaisia lihoja.

Puutarhurin broilerilasagne

tilkka öljyä
400 g broilerin fileesuikaleita
Santa Maria Pasta Rossa mausteseosta
suolaa
2 vartta selleriä ohuina viipaleina
1 iso sipuli silppuna
1 keskikokoinen kesäkurpitsa suikaleina
3 valkosipulinkynttä
200 g Apetit paprikasalsaa pakastealtaasta (sis. punaista ja vihreää paprikaa, maissia, persikkaa, valkosipulia ja inkivääriä)
500 g tomaattimurskaa
vihreää tabascoa
200 g paprikasulatejuustoa
6-9 lasagnelevyä
100-150 g juustoraastetta

Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista broilerin fileesuikaleet kypsiksi. Mausta Pasta Rossa mausteseoksella ja suolalla.
Lisää joukkoon selleri, sipuli, kesäkurpitsa, valkosipuli ja paprikasalsa, kääntele hetki.
Lisää tomaattimurska, muutama tippa vihreää tabascoa ja paprikasulatejuusto, kuumenna.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastiketta ja lasagnelevyjä.
Laita päällimmäiseksi kastikekerros ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä 175 asteessa 30-45 minuuttia.
Anna ruoan vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.