1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskiarvo: 4,55 / 5)
Ladataan...

Nuudeliruoat valmistuvat nopeasti kiireisen päivän päätteeksi.
Mureat mausteöljyssä maustetut Rypsiporsas® fileesuikaleet maustavat keiton herkulliseksi.

Possu-riisinuudelikeitto

1 rs (300 g) HK Rypsiporsas® suikaloitu filee mausteöljyssä
1 l vettä
1 1/2 lihaliemikuutiota
1 tähtianis
200 g riisinuudeleita
1 rkl öljyä
1 sipuli renkaina
tuoretta minttua

Lisäksi:
vahvaa chilikastiketta

Mittaa kattilaan vesi, liemikuutiot ja tähtianis. Kiehauta. Laita riisinuudelit likoamaan kylmään tai haaleaan veteen ja paista sillä aikaa fileesuikaleet kuumassa pannussa öljyssä.

Kuori sipuli ja viipaloi ohuiksi renkaiksi.
Siivilöi liotetut riisinuudelit ja kasta hetkeksi kiehuvaan lihaliemeen.

Jaa riisinuudelit pastakauhaa apuna käyttäen syviin keittokulhoihin ja laita pinnalle fileesuikaleita, sipulia ja tuoretta minttua.

Tarjoa heti!