1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

 

Pikainen pekoni-kantarellipasta
 2-3 annosta

170 g pekonia silputtuna
1 iso sipuli silppuna
3 isoa valkosipulinkynttä silputtuna
0,5 l kantarelleja silputtuna
200 g (Pirkka) meetwurstisulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
mustapippuria rouheena
persiljaa

Kuumenna pannu, paista pekonit rapeaksi, lisää sipulisilppu ja valkosipulit, sekä kantarellit. Paista muutama minuutti. Lisää joukkoon sulatejuusto ja kerma, kuumenna. Rouhi pinnalle mustapippuria. Ripottele joukkoon persiljasilppua.

Tarjoa lisäksi pastaa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.