1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 4,00/5)

Myllyn Parhaan pestopastasta valmistat helposti todella herkullisen salaatin. Vain muutaman raaka-aineen salaatti maistuu herkulliselta sellaisenaan tai salaattipöydän sekoitettuna salaattina. Mozzarellahelmet voit halutessasi korvata myös feta- tai vuohenjuustolla.

Pestopastasalaatti
4 annosta

1 l vettä
½ tl suolaa
5 dl Myllyn Paras Pestopastaa
200 g mozzarellahelmiä
150 g vihreää pestoa
200 g värikkäitä pikkutomaatteja
1 dl vihreitä tai mustia oliiveja
½ ruukkua tuoretta basilikaa

Pestopastasalaatti

Kiehauta vesi ja mausta suolalla. Lisää pestopasta ja anna kiehua pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes pasta on lähes kypsää. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä lävikössä. Laita pasta kulhoon ja sekoita joukkoon mozzarellahelmet ja vihreä pesto. Paloittele joukkoon pikkutomaatit ja oliivit. Hienonna tuore basilika ja sekoita salaatin joukkoon.

Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Uusimpia Myllyn Paras reseptejä:



Tästä löydät kaikki MYLLYN PARAS reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.