1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (15 arvostelua, keskiarvo: 3,93 / 5)
Ladataan...

Pestokastikkeet maustavat ruokia miellyttävällä tavalla.
Kokeile paprikaista chilillä maustettua pestoa.

Pesto-chili-broilerilasagne

1 rkl öljyä
1-2 sipulia silppuna
450 g broilerin fileesuikaleita
suolaa
pippurisekoitusta tai muuta maustesekoitusta
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punainen paprika suikaleina
1 dl vehnäjauhoja
500 g tomaattimurskaa
1/2 l vettä
1 1/2-2 rkl (Sacla Italia) Pesto Piccante al Peperone pestokastiketta
1 pieni kesäkurpitsa suikaleina
150 g juustoraastetta
n. 6 pinaatti-, tai täysjyvälasagnelevyjä

Pinnalle: 100 g juustoraastetta

Kuumenna öljy paistokasarissa tai kattilassa.
Kuullota sipulisilppua hetki.
Lisää broilerin fileesuikaleet ja paista kypsäksi. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella, tai vaikkapa valkosipulisella mausteseoksella.
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja paprikasuikaleet, kääntele hetki. Sekoita joukkoon vehnäjauhot.
Lisää tomaattimurska, vesi ja pestokastike. Suikaloi joukkoon kesäkurpitsa. Lisää myös juustoraaste. Kiehauta.
Tarkista maku.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastiketta ja lasagnelevyjä. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Paista 175-200 asteessa uunin alimmalla tai keskimmäisellä ritilätasolla 40-50 minuuttia.
Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoa raikkaan salaatin tai itujen kanssa.