1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...


Pekoni-kantarellipastaa kahdelle

1 pkt amerikan pekonia ohuina suikaleina
2 sipulia varsineen silputtuina
1 punainen paprika suikaleina
1-2 dl kantarelleja paloiteltuna
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl kermaa
suolaa
mustapippuria rouheena
8-10 kerää tagliatellea

Laita vesi kiehumaan pastaa varten ja keitä pasta kypsäksi. Tee sillä aikaa kastike.

Kuumenna pannu. Paista pekoni rapeaksi, lisää sipulit, paprika, sienet ja valkosipulit, kääntele hetki pannussa. Lisää kerma, kiehauta. Ripottele joukkoon halutessasi jotain tuoretta yrttiä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa pastan kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.