1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskimäärä: 4.50/5.00)
Ladataan...

Ihanan tirisevää pekonia ei voi vastustaa!
Helppo pastaruoka syntyy Hellapoliisin tapaan helposti ja nopeasti, vähistä raaka-aineista.
Kas näin, olkaa hyvä!

Pekoni-ananaspastaa

250 g Barilla pinaatti tagliatellea
vettä
ripaus suolaa

340 g Amerikan pekonia silppuna
2 sipulia silppuna
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
200 g smetanaa
2 1/2 dl Ruokakerma Sweet & Sour
1 pieni prk ananaspaloja

Keitä tagliatelle suolalla maustetussa vedessä, valuta.

Paista pekonisilppu kuumassa pannussa, lisää joukkoon sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Lisää smetana ja ruokakerma sweet & sour, sekä valutetut ananaspalat. Kuumenna.

Tarjoa pinaattipastan kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.