1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Pastaa pekoni-pinaattikastikkeessa

300 g tagliatellea
3-4 l vettä
2 tl suolaa

kastike:

175 g pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa
175 g pakastepinaattia
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1dl Emmental-juustoraastetta

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta se. Leikkaa pekoni ohuiksi suikaleiksi, kuori ja hienonna sipulit. Ruskista hienonnettu sipuli, valkosipuli ja pekoni paistinpannussa kuumassa rasvassa käännellen. Lisää kerma, pinaatti,suola, mustapippuri ja juustoraaste. Keitä kastiketta hiljalleen kymmenisen minuuttia, tarkista maku. Sekoita pekoni-pinaattikastike kattilassa pastan joukkoon ja tarjoa kuumana.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.