1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (264 arvostelua, keskiarvo: 3,62 / 5)
Ladataan...

Pasta Carbonara on herkullinen ja nopeatekoinen arkiruoka. Voit halutessasi lisätä joukkoon myös kinkkusuikaleita.

Pasta Carbonara
2-3 annosta

175 g HK Amerikan pekonia
1 pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 ½ l vettä
250 g spagettia
suolaa
2 munaa
2 dl kuohukermaa
1 ½ dl parmesaaniraastetta tai muuta juustoraastetta
mustapippuria myllystä


Pastaan saa helposti väriä tyylikkäällä italialaisella perhospastalla.

Paloittele pekoni ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Kiehauta vesi ja lisää joukkoon spagetit ja suola. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
Laita pekoni pannulle ja anna pannun lämmetä. Kääntele kauttaaltaan.
Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet käännellen.
Sekoita munat, kerma ja juustoraaste keskenään.
Lisää valutettu pasta rapean pekonin joukkoon kuumalle pannulle ja sekoita joukkoon kermaseos.
Kiehauta, mutta älä keitä.
Sammuta levy.
Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
Tarkista maku.
Lisää tarvittaessa hieman suolaa.

Ripottele halutessasi pinnalle tuoreita yrttejä.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.