1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 4,00/5)

Palermon pasta on mainio arkiruoka ja se maistuu koko perheelle. Helppotekoinen ateria valmistuu helposti työpäivän päätteeksi tai vaikka valmistaisit sen jo etukäteen edellisenä päivänä. Voit tuunata ruokaa helposti käyttämällä eri tavoin maustettuja pastoja tai maustettuja ruokakermoja.

Palermon pasta
4 annosta

2 valkosipulinkynttä
400 g broilerinfileetä
2-3 rkl oliiviöljyä
300 g pastaa

Kastike:
5 dl vettä
2 dl maustamatonta tai maustettua ruokakermaa
¾ dl vehnäjauhoja
1 kana- tai kasvisliemikuutio
1 tl currya jauheena
150-200 g juustoraastetta

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa broilerinfileet ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Paista valkosipulinkynnet ja broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Laita ne uunivuokaan ja sekoita joukkoon raaka pasta. Valmista kastike. Laita vesi ja kerma kattilaan. Mittaa joukkoon vehnäjauhot. Murusta kana- tai kasvisliemikuutio joukkoon ja lisää curry. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes kastike sakenee. Lisää joukkoon juustoraaste. Valuta kastike vuokaan. Tarkista, että pasta jää kastikkeen alle. Kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Uusimpia Makuja reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAKUJA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.