1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Tähän lasagneen laitoin kaikki aurinkoiset herkut pinjansiemenistä aurinkokuivattuihin tomaatteihin.
Kivan erilainen lasagne. Tulisuutta voi lisätä maustamalla ruokaa tilkalla tabascoa.

Pähkinäinen broilerilasagne

tilkka öljyä
1 iso tai kaksi pientä sipulia
500 g broilerin filesuikaleita
3-4 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
paprikajauhetta
suolaa
Santa Marian chicken & steak -mausteseosta myllystä
2 rkl vehnäjauhoja
200 g punaista pestoa
n. 4 dl vettä
1 fondikuutio tai kanaliemikuutio
6 isoa aurinkokuivattua tomaattia silppuna
1 pss (300 g) Apetit aurinkokasviksia (pakastealtaasta)
200 g paprikasulatejuustoa
timjamia
50 g pinjansiemeniä
200 g juustoraastetta
6  lasagnelevyä

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, kuullota sipulia hetki.
Lisää joukkoon broilerisuikaleet, sekä hetken päästä valkosipuli. Mausta paprikajauheella, suolalla ja chicken & steak -mausteseoksella. Ripottele joukkoon vehnäjauhot, kääntele ainekset sekaisin.
Lisää joukkoon pesto ja vesi, sekä fondikuutio, aurinkokuivatut tomaatit, aurinkokasvikset ja sulatejuusto.
Anna kastikkeen kiehua kymmenisen minuuttia, mausta timjamilla ja tarkista maku.

Lado uunivuokaan kerroksittain kastiketta, juustoraastetta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä siten, että päällimmäiseksi tulee kastike ja juustoraaste.

Paista 200 asteisen uunin alimmalla tai toiseksi alimmalla ritilätasolla noin 40 minuuttia.
Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.