Pad Thai

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

46 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Pad Thai on helppo pikaruoka arkeen. Vaihtele kasviksia oman maun mukaan ja nauti herkullisesta itämaisesta ateriasta.

Advertising information

Ainekset

2-3 annosta
  • 1 - 1½ l vettä
  • 125 g riisinuudeleita
  • 2 rkl maapähkinäöljyä TAI
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 300 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita, mango
  • ½ punainen chilipaprika
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½-1 nippu kevätsipulia TAI
  • ½ pieni purjosipuli
  • 50-75 g sokeriherneenpalkoja TAI
  • 50-75 g pavunituja
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl tai maun mukaan kalakastiketta
Lisäksi:
  • tuoretta korianteria TAI
  • tuoretta minttua
  • chilikastiketta

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja ota pois liedeltä.
  • Laita riisinuudelit kiehuvaan veteen 1-2 minuutiksi ja valuta neste pois. Huuhtele kylmällä vedellä.
  • Kuumenna maapähkinä- tai rypsiöljy pannulla ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
  • Lisää hienonnettu chilipaprika ja hienonnetut valkosipulinkynnet käännellen joukkoon.
  • Hienonna kevätsipuli tai halkaise purjo ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa suikaleiksi. Lisää pannulle yhdessä kokonaisten tai suikaloitujen sokeriherneenpalkojen kanssa. Kääntele hetki. Lisää riisinuudelit pannulle.
  • Riko joukkoon munat ja anna hyytyä. Sekoita tämän jälkeen ainekset sekaisin. Mausta kalakastikkeella.
  • Tarjoa tuoreen korianterin tai mintun ja chilikastikkeen kanssa.
  • Nauti heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä