
- Annoksia: 1
- Valmistusaika: 15 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 5 minuuttia
- Annos: yhdelle
Opiskelijan nopea tonnikalapasta
Ainekset
- vesi - 5 dl
- suola - ripaus
- pasta - 2 dl
- tonnikalapala öljyssä - 1 prk (öljyineen)
- tuore lehtipersilja
- limepippuri
- sitruunapippuri
- juustokerma - 2 ½ dl
Allergeenit
- kala
- lime
- maito
- sitruuna
- vehnä
Opiskelijan tonnikalapasta on nopea arkiruoka, jota voit tuunailla mielesi mukaan. Tarjoa halutessasi lisäksi juustoraastetta.
Opiskelijan nopea tonnikalapasta
1 annos
5 dl vettä
ripaus suolaa
2 dl pastaa
1 prk tonnikalapaloja öljyssä, öljyineen
reilusti lehtipersiljaa tai muuta yrttiä
lime- tai sitruunapippuria
(suolaa)
2 ½ dl juustokermaa
Kiehauta suolalla maustettu vesi ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta.
Lisää joukkoon tonnikalapalat öljyineen.
Hienonna lehtipersilja tai muu yrtti ja sekoita joukkoon.
Mausta lime-tai sitruunapippurilla. Kaada joukkoon juustokerma. Kiehauta.
Tarkista maku.
Mausta tarvittaessa suolalla.
Raasta pinnalle halutessasi juustoraastetta.