1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (12 arvostelua. Keskiarvo: 4,00/5)

Joko olet maistanut Honey Crunch -omenoita?

Honeycrunch on omenalajike, jota viljellään yksinomaan Euroopassa (Loiren laaksossa Ranskassa ja Pohjois-Saksassa). Kaksivärisen Honeycrunch-omenan erityiset tuoteominaisuudet ovat hedelmäinen tuoksu, rapea, mehukas hedelmäliha, hidas hapettuminen sekä täydellinen makean ja happaman tasapaino. Omenan maku on taivaallinen, samoin kuin sen tekstuuri. Honeycrunch on luonnollinen ja kestävä omenalajike, jota voi käyttää monipuolisesti ruoanlaitossa, jopa kypsentäen sen menettämättä ihanaa rapeuttaan. Sen avulla on helppo tehdä terveellistä, mutta kuitenkin maistuvaa ruokaa. Myös valmistamiseen kuluva aika on minimaalinen. Honeycrunch-omenoita voi hyödyntää ruoanlaitossa niin raakoina kuin kypsennettyinäkin, kokonaisina tai lohkoina. Ihana rapsakka maku on taattu kummassakin käyttötarkoituksessa. Koska koko perheelle maistuvat raikkaan hapokkaat omenat kestävät erinomaisesti myös kuumennusta, ne sopivat perinteisen herkuttelun lisäksi myös leivontaan ja ruoanlaittoon.

Valmista tämä helppotekoinen ateria työ- ja koulupäivän päätteeksi ja nauti, sillä se on todella herkullista!

Omenainen kinkku-pasta
4 annosta

2 rkl rypsiöljyä
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 Honey Crunch omenaa
200 g kinkkusuikaleita
4 dl ruoka- tai kaurakermaa
1 rkl sinappia
mustapippuria myllystä
ruohosipulia tai persiljaa

Lisäksi:
1½ l vettä
1 tl suolaa
8 kerää tagliatelle-pastaa

Kuumenna öljy pannulla tai kattilassa ja lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi.
Kuori Honey Crunch -omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Lisää ne pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.

Lisää kinkkusuikaleet, ruoka- tai kaurakerma, sinappi ja mustapippuria myllystä.
Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Tarkista maku.
Kiehauta suolalla maustettu vesi kattilassa ja lisää joukkoon tagliatelle.
Anna kiehua hiljalleen kunnes pasta on sopivan kypsää. Valuta ja lisää muiden ainesten joukkoon.
Kuumenna.
Ripottele joukkoon hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa.

Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.