
- Annoksia: 3
- Valmistusaika: 10 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: kahdelle
Oliivi-mozzarellapasta
Ainekset
- valkosipulinkynsi - 2
- oliiviöljy - 1 dl
- musta oliivi - 180 g (kivetön)
- lime - ½
- mustapippurirouhe
- Lisäksi:
- vesi - 1 l
- suola - 1 tl
- tuorepasta - 250 g
- aurinkokuivattu tomaatti - 5
- Galbani Mozzarella Mini - 285/150 g
- Galbani Mozzarellajuusto - (vaihtoehto)
- tuore basilika - 1 ruukku
Pastaruoat ovat erinomaista arkiruokaa, sillä ne valmistuvat nopeasti. Tuorepasta kypsyy muutamassa minuutissa ja sitä löydät ruokakauppojen kylmähyllyiltä. Voit toki käyttää myös kuivattua pastaa. Tämä pasta on maustettu oliivitahnalla ja ihanaa lempeää makua antaa Galbani Mozzarella, jota voit ostaa niin pieninä palloina kuin erikokoisina paloinakin ja paloitella haluamaasi muotoon.
Oliivi-mozarellapasta
2-3 annosta
2 isoa valkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
180 g kivettömiä mustia oliiveja valutettuna
½ limen mehu
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
1 l vettä
1 tl suolaa
250 g tuorepastaa
5 aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
285/150 g Galbani Mozzarella Mini TAI muuta Galbani Mozzarellaa paloiteltuna
1 ruukku tuoretta basilikaa

Kuori valkosipulinkynnet. Laita ne oliiviöljyn ja valutettujen, kivettömien oliivien kanssa leikkuriin ja purista joukkoon puolikkaan limen mehu. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Jauha seos tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.
Kiehauta vesi ja suola. Lisää tuorepasta ja keitä 2-3 minuuttia. Valuta.
Sekoita oliivitahna pastan joukkoon. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita joukkoon. Lisää Galbani Mozzarella Minit ja sekoita lopuksi joukkoon hienonnettua tuoretta basilikaa.
Tarjoa heti!
Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
