1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (88 arvostelua, keskiarvo: 3,63 / 5)
Ladataan...

Tonnikalapasta on nopea arkiruoka, jota voit helposti maustaa esimerkiksi chilillä, valkosipulilla, ananaspaloilla tai maustetuilla ruokakermoilla.

Nopea tonnikalapasta
4 annosta

300 g täysjyvä fusilli -pastaa
vettä
ripaus suolaa
2 prk tonnikalapaloja
400 g tomaattimurskaa
70 g tomaattipyreetä
200 g pakasteherneitä
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
200 g sulatejuustoa tai 120 g smetanaa
tuoretta basilikaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
Laita tonnikalapalat, tomaattimurska, tomaattipyree, pakasteherneet ja hienonnetut valkosipulinkynnet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
Lisää sulatejuusto tai smetana ja hienonna joukkoon tuoretta basilikaa. Kiehauta.
Sekoita valutettu pasta joukkoon. Lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Tarkista maku!

Tarjoa!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.