1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 3,75 / 5)
Ladataan...


Tämän keiton pohja on ollut alkujaan yksi suosikkimme kalakeitoista. Nyt on tullut kokeiltua tätä erilaisilla pääraaka-aineilla ja täytyy todeta, että aina on yhtä hyvää.

Nakki-pastakeitto

tilkka öljyä
2 pienehköä sipulia silputtuina
3 porkkanaa suikaleina
3 varsisellerin vartta ohuina viipaleina
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
10 nakkia paloiteltuna
1 l vettä
Santa Marian lime-pepper-mausteseosta
n. 0,5 dl ketsuppia
1/2 – 1 prk tomaattipyrettä
2 dl sydän-makaronia
(suolaa)
persiljaa silppuna

Kuumenna öljy kattilassa. Freesaa sipulit, porkkanat, varsisellerit ja valkosipulit. Lisää joukkoon nakit ja kääntele hetki.

Lisää joukkoon vesi, mausta lime-pepper-mausteseoksella, ketsupilla ja tomaattipyreellä, kaada joukkoon makaronit. Keittele kannen alla, kunnes makaronit alkavat olla kypsiä. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Ripottele joukkoon reilusti persiljasilppua.