1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Pastat sopivat hyvin myös keittoihin, mutta keitot tulee silloin tarjota heti valmistuttuaan.
Pasta imee itseensä nestettä ja turpoaa sitä enemmän, mitä kauemmin on kosketuksissa nesteiden kanssa.

Lohi-pastakeitto

1,5 l vettä
2 Maggin Yrttikimppu- fondikuutiota
1-2 laakerinlehteä
1 sipuli silppuna
35 g kuivattuja tomaattilastuja silputtuna
5 dl Barilla Pipe Rigate -täysjyvävehnäpastaa
1 pss (200 g) Apetit paprikasalsaa (pakastealtaasta)
300 g Apetit Teriyaki-maustettuja lohisuikaleita
Santa Marian lemon pepper & dill -mausteseosta myllystä
suolaa
tilliä
timjamia
ruohosipulia
sitruunamehua
muutama tippa garlic pepper tabascoa

Mittaa kattilaan vesi. Lisää joukkoon fondikuutiot, laakerinlehdet, sipuli ja tomaatit, anna kiehahtaa.
Lisää pasta, keitä viitisen minuuttia, lisää paprikasalsa ja lohisuikaleet, mausta lemon pepper & dill -mauseseoksella, sekä ripauksella suolaa.
Anna kiehua vielä muutama minuutti miedolla lämmöllä.
Ripottele joukkoon tilliä, timjamia ja ruohosipulia, purista joukkoon hieman sitruunamehua.
Mausta vielä pienellä määrällä tabascolla.