
- Annoksia: 2
- Valmistusaika: 15 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: kahdelle
Kesäkurpitsa-avokadopasta
Ainekset
- kesäkurpitsa - 200 g
- oliiviöljy - 2 rkl
- Lisäksi:
- oliiviöljy - 2 rkl
- valkosipulinkynsi - 1
- punainen chili - ½
- avokado - 1
- parmesaanijuusto - 50-100 g
- limen puristettu mehu - ½
- sitruunan mehu - (vaihtoehto)
- tuore basilika
Ketogeenistä ruokavaliota noudattavakin voi nauttia annoksen herkullista kesäkurpitsa-avokadopastaa. Tämä valmistuu hetkessä ja maistuu taivaalliselta.
Kesäkurpitsa-avokadopasta
2 annosta
200 g kesäkurpitsaa
2 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
½ punainen mieto chili
1 avokado
50-100 g parmesaanijuustoa
½ limen tai sitruunan puristettu mehu
ripaus suolaa
tuoretta basilikaa

Huuhtele kesäkurpitsa ja ota kuorimaveitsellä lastuja koko pituudelta. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kääntele kesäkurpitsaa hetki kovalla lämmöllä.
Mittaa kulhoon oliiviöljy. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna chilipaprika. Puolita avokado ja koverra hedelmäliha. Hienonna haarukalla. Raasta joukkoon parmesaanijuustoa ja purista joukkoon vielä limen tai sitruunanmehu. Sekoita ainesten joukkoon ripaus suolaa. Kaada joukkoon kesäkurpitsasuikaleet ja kääntele. Jaa lautasille ja koristele basilikalla.
Nauti heti.
Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Makuja reseptejä:
Tästä löydät kaikki MAKUJA reseptit