1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Ketogeenistä ruokavaliota noudattavakin voi nauttia annoksen herkullista kesäkurpitsa-avokadopastaa. Tämä valmistuu hetkessä ja maistuu taivaalliselta.

Kesäkurpitsa-avokadopasta
1-2 annosta

200 g kesäkurpitsaa
2 rkl oliiviöljyä

Lisäksi:
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
½ punainen mieto chili
1 avokado
50-100 g parmesaanijuustoa
½ limen tai sitruunan puristettu mehu
ripaus suolaa
tuoretta basilikaa

Hellapoliisi: Kesäkurpitsa-avokadopasta

Huuhtele kesäkurpitsa ja ota kuorimaveitsellä lastuja koko pituudelta. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kääntele kesäkurpitsaa hetki kovalla lämmöllä.
Mittaa kulhoon oliiviöljy. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Hienonna chilipaprika. Puolita avokado ja koverra hedelmäliha. Hienonna haarukalla. Raasta joukkoon parmesaanijuustoa ja purista joukkoon vielä limen tai sitruunanmehu. Sekoita ainesten joukkoon ripaus suolaa. Kaada joukkoon kesäkurpitsasuikaleet ja kääntele. Jaa lautasille ja koristele basilikalla.

Nauti heti.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Uusimpia Makuja reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAKUJA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.