1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (31 arvostelua, keskiarvo: 3,77 / 5)
Ladataan...

Kaupallinen yhteistyö: Touch of Taste

Touch of Taste fondit ovat kätevä tapa maustaa ruokaa kuin ruokaa, sillä nestemäinen fondi on valmiiksi upeasti maustettu ja antaa helpolla tavalla makua niin keittoihin, kastikkeisiin, paistoksiin, marinadeihin kuin pataruokiin. Fondit on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, eikä niissä ei ole käytetty arominvahventeita tai hiivauutetta. Fondit säilyvät avattunakin pitkään, parasta ennen päiväykseen saakka jääkaapissa. Fondien etu liemikuutioihin nähden on niiden helppo käytettävyys. Nestemäinen fondi on helppo lisätä ruoanlaiton missä tahansa vaiheessa. Lisää tilkka kerrallaan ja maista!

Touch of Taste Fondeja on tarjolla useissa eri makuvaihtoehdoissa.
Voit rohkeasti lisätä lihafondeja kasvisruokiin ja kalafondia itämaisiin liharesepteihin. Kokeile rohkeasti, vain mielikuvitus on rajana!

Kermainen kanapasta on nopea valmistaa ja maistuu kaiken ikäisille.
Touch Of Taste Kanafondi antaa ruoalle herkullisen täyteläisen maun.
Käytä arjessa ja juhlassa!

Kermainen kanapasta
4 annosta

1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
400-500 g broilerin fileetä
2-3 rkl oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
2 rkl Touch of Taste Kana- tai Kasvisfondia
250 g miniterttu-, miniluumu- tai kirsikkatomaatteja
70 g babypinaattia
3 dl kuohu- tai ruokakermaa
muutama varsi tuoretta timjamia

Tarjoiluun:
paahdettuja pinjansiemeniä
parmesaanijuustoa raastettuna

Lisäksi:
2 l vettä
1 tl suolaa
12 kerää tagliatelle -pastaa
Touch of Taste Kana- tai Kasvisfondia oman maun mukaan

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.

Leikkaa broilerin fileet suikaleiksi.
Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää broilerin fileesuikaleet.
Kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää sipuli ja valkosipuli ja jatka paistamista. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja Touch Of Taste Kana- tai Kasvisfondilla.
Lisää joukkoon kokonaiset miniterttutomaatit ja pinaatti. Kääntele, kunnes ne hieman pehmenevät.
Lisää kerma ja riivi joukkoon timjamia maun mukaan.
Kiehauta ja tarkista maku.
Kiehauta suolalla maustettu vesi ja lisää joukkoon tagliatelle -pastakerät.
Anna kiehua 8-12 minuuttia ja valuta.
Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa tilkka fondia.
Ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä ja parmesaanijuustoa raasteena.

Vinkki!
Voit korvata kanan erilaisilla kasvi- tai kasviperäisillä proteiineilla ja käyttää maustamiseen vegaanista Touch of Taste Kasvisfondia.

Avainsanat: #touchoftaste #touchoftastesuomi #fondi

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.