1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (35 arvostelua, keskiarvo: 3,91 / 5)
Ladataan...

Kesän sienisatoa voi kerätä vielä pitkälle syksyyn. Kun kantarellit vaihtuvat suppilovahveroiksi, voi samalla reseptillä taikoa yhtä upean sieniherkun myös muista sienistä.

Kantarelli-pekonipasta
2 annosta

175 g pekonia
1 iso sipuli
½ l kantarelleja
100 g sulatejuustoa
2 dl kermaa
mustapippuria myllystä
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
6-8 kerää tagliatelle -pastaa
tuoretta persiljaa, oreganoa tai muuta yrttiä

Paloittele pekoni ja hienonna sipuli.
Putsaa kantarelleista multa ja paloittele sieniä tarvittaessa.
Laita pekoniviipaleet kylmälle pannulle ja laita liesi päälle.
Kun pekonit alkavat kypsyä, lisää hienonnettu sipuli ja paloitellut kantarellit. Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes sienet kutistuvat.
Lisää sulatejuusto ja kerma. Kiehauta. Rouhi joukkoon mustapippuria.
Keitä tagliatelle -pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
Sekoita kantarellikastike pastan joukkoon tai tarjoa erikseen.
Ripottele valmiin ruoan pinnalle tuoreita yrttejä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.