
Kala-pastavuoka
Ainekset
- sipuli - 1
- kesäkurpitsa - 200 g
- porkkana - 2
- palsternakka - 1
- rypsiöljy - 3 rkl
- pakasteseiti - 600 g
- lohikuutio - (vaihtoehto)
- suola
- sitruuna-pippuri
- tuore tilli - 1 ruukku
- Lisäksi:
- Myllyn Paras Kaura Raketti Spagetti - 350 g
- Kastike:
- voi - 75 g
- margariini - (vaihtoehto)
- vehnäjauho - 1 dl
- maito - 1 l
- suola
- juustoraaste - 200 g
Myllyn Paras on tuonut markkinoille herkullisia kaurapastoja. Kauramakaronia ja Kaura Raketti Spagettia voit käyttää kuten vehnästä valmistettuja tuotteita. Herkullinen kala-pastavuoka valmistuu näppärästi kiireisessä arjessa ja maistuu koko perheelle. Tämä ruoka on helposti tuunattavissa. Voit käyttää kasviksina omia suosikkejasi tai napata kaupan pakastealtaasta mieluisan seoksen.

Kala-pastavuoka
6 annosta
1 iso sipuli
200 g kesäkurpitsaa
2 porkkanaa
1 keskikokoinen palsternakka
3 rkl rypsiöljyä
600 g kalakuutioita (lohi – ja tai pakasteseiti)
suolaa
sitruuna-pippuria
1 ruukku tilliä
Lisäksi:
350 g Myllyn Paras Kaura Raketti Spagetti
Kastike:
75 g voita tai margariinia
1 dl vehnäjauhoja
1 l maitoa
suolaa maun mukaan
200 g juustoraastetta

Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi.
Kuori porkkanat ja palsternakka ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja kääntele kasviksia hetki kovalla lämmöllä. Lisää joukkoon kalakuutiot ja mausta suolalla ja sitruuna-pippurilla. Nosta sivuun.
Hienonna joukkoon tilli.
Ota esiin reunallinen uunivuoka ja vuoraa se halutessasi leivinpaperilla.
Valmista kastike. Sulata voi tai margariini ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja anna kiehua usein sekoitellen noin viisi minuuttia. Mausta suolalla ja lisää joukkoon juustoraaste sekoittaen.
Laita Kaura Raketti Spagetti, kala-kasvisseos ja juustokastike kerroksittain uunivuokaan siten, että pinnalle jää kastike. Kypsennä 175-200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.
Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:


Kala-pastavuoka
Ainekset
- sipuli - 1
- kesäkurpitsa - 200 g
- porkkana - 2
- palsternakka - 1
- rypsiöljy - 3 rkl
- pakasteseiti - 600 g
- lohikuutio - (vaihtoehto)
- suola
- sitruuna-pippuri
- tuore tilli - 1 ruukku
- Lisäksi:
- Myllyn Paras Kaura Raketti Spagetti - 350 g
- Kastike:
- voi - 75 g
- margariini - (vaihtoehto)
- vehnäjauho - 1 dl
- maito - 1 l
- suola
- juustoraaste - 200 g